Biografija

DJ KIZAMIEnergičan house obogaćen vrhunskim zvučnim efektima, koji upotpunjuju njegove setove, kao i maksimalna iskorišćenost tehničkih kapaciteta opreme Pioneer (čiji je ekskluzivni promoter) odlikuju jedinstvenost muzičkog DJ doživljaja Zorana Ergića DJ Kizami-ja.
Jedan od popularnijih radijskih i klubskih DJ-eva u Srbiji, DJ Kizami (1979, Split), prve korake u muzici i DJ-ingu ostvario je tokom srednje škole, a prvi profesionalni angažman imao je na nekada popularnom radiju Akademac.
Pultove beogradskih klubova osvaja 2000, kada je zabavljao hiljade prisutnih u klubovima Padrino, XL, F6, Havana, Bus..., bio je uključen u tim „prvog DJ radija“ TOP FM, zatim rezident Kristala, Blatazara, Monin Bara, Sex i grada, Just in time (Grčka), a česte nastupe imao je u klubovima Andergraund, Freestyler, Studio (Niš), Magacin, Sound, Scena, Sindikat, Sinema, MC Spark (Niš), H2O...

U saradnji s DJ Ponkom, od 2006. uređuje muzički program radija TDI i organizuje brojne promotivne žurke, sa TDI ekipom DJ Španac i MC Pop. Istovremeno, sarađujući sa mnogim kolegama nastupa u popularnim klubova u zemlji i inostranstvu, a sarađivao je sa produkcijskom kućom Emotion na jednom od najgledanijih TV rijaliti šou programa – Veliki Brat.
Radio je warm-upove za mnoge svetske house zvezde, poput Boba Sinklera, Stereo Palme, Gadja... a prošle godine bio je jedan od hedlajnera prvog beogradskog Foam Festa. Pred 20.000 ljubitelja kvalitetnog house zvuka, njegov zapaženi nastup prethodio je setovima Benija Benasija, Dejvida Moralesa i Sendija Rivere.